CREËREN, ORGANISEREN EN BEGELEIDEN


Voor de meest uiteenlopende culturen;

Voor verschillende heartwarming wensen en dromen;

In de meest uiteenlopende stylen en thema’s;

LOVE to help!


OUR LOVE INGREDIENTS

Samen met mijn team hebben wij de mooiste Weddings & Celebrations mogen verzorgen. Wat jouw wensen ook zijn: organiseren, coördineren, plannen, stylen, ontzorgen en ondersteunen is wat wij graag doen.

Zonder zorgen en zonder stress.

Gedetailleerd tot uiterste perfectie.

Persoonlijk en betrokken.

Dat zijn mijn ingrediënten voor het creëren van unieke en passende concepten voor elke Wedding of Celebration!


LETS CREATE BEAUTIFUL MOMENTS...


Voor jou en jouw gasten;

Een herinnering waar nog lang over nagepraat wordt;

Waarbij alles tot in de details geregeld is.

Weddingplanner & partyplanner

Met meer dan 13 jaar ervaring in het vak, nemen wij de hele organisatie of een deel van de organisatie voor jullie uit handen. Jouw wedding of celebration wordt naar aanleiding van jouw wensen tot in de puntjes gecreëerd en verzorgd. Wij regelen de leveranciers, stylingselementen en logistiek. En wij verzorgen alle details om een zorgeloze wedding of celebration te garanderen. 

Professioneel ceremoniemeester

Jouw wedding of celebration heb je voor een groot deel zelf geregeld. Nu heb je iemand nodig die de dag begeleid en coordineert, zoals jullie het voor ogen hebben. Boek ons als ceremoniemeester/ gastvrouw, dan kijken we in de voorbereiding ook mee of je niks vergeten bent. Ook werken wij het programma/ draaiboek uit. Op de grote dag zorgen wij ervoor dat iedereen op de JUISTE moment, op de JUISTE plek staat. En daar zijn we best goed in, al zeggen we het zelf!

De Workshop

Bridal brunch & bubbles, de Wedding Workshop

De Wedding Workshop, de Bridal Brunch & Bubbels, is speciaal ontwikkeld voor aanstaande bruidsparen. Tijdens deze workshop leer je jouw bruiloft plannen als een pro en krijg je écht alle geheimen en tips mee om zelf aan de slag te gaan. Ook geschikt voor besties, bruidsmeisjes, getuigen en/ of ceremoniemeesters. Stuur een mail over de prijzen en mogelijkheden! 


CHOOSE WHATEVER MAKES YOU HAPPY

Elke droom, elk verhaal, elke wens is uniek.
Daarom passen wij ons aan naar jullie behoeftes. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we samen wat nodig is en maken dan een offerte op maat. Wij werken op basis van een uurtarief van € 85,- p/u. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

You may also like this:

Reviews Portfolio


F O L L O W  MY  W O R K

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM