Zubair & Andaleeb

Love for traditions!

De Hindoestaanse Zubair en Pakistaanse Andaleeb trouwden volgens traditie. Een mooie Nikaah plechtigheid, met daarom heen de prachtige gebruiken en rituelen. The best from both worlds!

De baraat (trouwstoet van de mannenkant) arriveerde met de traditionele dhol (trommelaars) en werd ontvangen door de mannelijke leden van de familie van de bruid. Terwijl de vrouwelijke leden met prachtige bloemen een haag vormden. De traditionele spellen die de vrouwelijke familieleden van Andaleeb deden, tot aan het melk drinken en stelen van de schoenen van Zubair waren aanwezig. Traditiegewijs werden de noten en dadels uitgedeeld nadat het huwelijk was vertrokken. Het is gebruikelijk dat na het huwelijk, eerst Zubair met zijn familieleden mag gaan eten. Daarna volgde de familie van Andaleeb. 

Voor 250 gasten, inclusief Engelsprekende, mocht ik elk detail van het prachtige huwelijk begeleiden. Daarnaast vroegen Zubair en Andaleeb mij om als spreker, de gasten mee te nemen in elk moment van hun mooie trouwdag. Zo wist iedereen wat er precies gebeurde.

Het was weer prachtig om alle tradities te zien en van zo dichtbij mee te maken. Elk detail mocht ik verzorgen. En samen met de families van de bruid en bruidegom was het een enorm prachtige dag. 

PS: vanwege de privacy van de gasten, zijn de foto's beperkt.


WORDS OF THE NEWLYWEDS

"Onze eerste kennismaking met Hamida is er een die we niet snel zullen vergeten. Hamida is vrolijk, ontzettend spontaan, professioneel, heeft goede communicatieve vaardigheden en weet precies waar ze het over heeft. We wilden haar graag als onze weddingplanner! Hamida reageert supersnel, geeft goede tips, heeft goede connecties met andere leveranciers (dit scheelt als je nog op zoek bent naar een leverancier), en denkt oplossingsgericht mee. In onze cultuur zitten de meeste uitdagingen bij het avondeten (niet een te lange rij, bij een open buffet een snelle service achter de bakken, gasten tegelijkertijd ook voorzien van drinken, etc.). Hier heeft Hamida alles tot in de puntjes uitgewerkt en dit onderdeel liep voortreffelijk! Dit hebben we ook van onze gasten teruggekregen. Op 27 juli 2019 (onze trouwdag) was Hamida op tijd, heeft ze alle spullen netjes klaargelegd (gastentafel, cadeautafel, familietafel) en afstemming gezocht met de leveranciers die er al waren. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat er voor de bruid op bepaalde momenten wat lekkers klaarstond om tussendoor, ondanks de zenuwen, toch nog even wat te eten. Hamida heeft tot slot goed samengewerkt met de partymanager van de zaal zelf. 27 juli 2019 is een dag geworden die wij nooit meer zullen vergeten. Dankjewel Hamida!"

Zubair & Andaleeb


Voor meer tips en inspiratie:
FOLLOW MY WORK

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM