Ricardo & Janine

Een prachtige tweedaagse bruiloft

Highschool lovers die na 8 jaar hun liefde bezegelden in een uiterst dreamy setting. Ricardo en Janine trouwden vrijdag in het Wereld Museum Rotterdam en zaterdag volgde een waanzinning feest. De trouwceremonie spreekt één en al romantiek uit en hun naasten zorgden voor warmte en sfeer. Woorden schieten te kort om deze prachtige dagen te omschrijven. See for yourself! Bekijk hieronder de foto's en de wedding movies.


WORDS OF THE NEWLYWEDS

"In de voorgesprekken met Hamida hadden we aangegeven dat we graag zelf de planning zouden willen doen. Dit betekende dat Hamida ons draaiboek de laatste week moest overnemen en zelf in haar eigen format gieten. Dit ging erg soepel en gesmeerd.
Toen Hamida onze planning eenmaal had overgenomen heeft ze het laatste contact met alle leveranciers gedaan. Dit ging duidelijk en overzichtelijk. Als bruidspaar was het heerlijk om af en toe alleen een keuze te moeten maken in de laatste week voor de bruiloft en dat Hamida deze vervolgens (in coördinatie met de leveranciers) uitvoerde.

De dag zelf liep precies zoals die gepland was en hier moeten we Hamida voor bedanken. 

Daarnaast is Hamida ook een hartstikke lieve vrouw en waren de bruidsmeisjes helemaal gek met Hamida. Dat kwam tijdens de ceremonie goed van pas toen een van de bruidsmeisjes onrustig werd en Hamida dat snel in de gaten had en haar mee nam om een rondje te wandelen."


F O L L O W  MY  W O R K

De privacy van onze klanten en hun gasten hebben wij hoog in het vaandel staan. De foto's die gepubliceerd zijn, is met toestemming gepubliceerd. Mocht je er ongewenst toch tussen staan, stuur dan een berichtje naar: info@hamidahamerslag.nl 

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM