Mr. &Mrs. Jelissen

Buiten trouwen bij een kasteel

Trouwen onder de grote boomgaard, taart aansnijden en receptieborrel onder de kastanjeboom, een heerlijke bbq bij de kleine boomgaard en een ubergezellig feest binnen. Martijn en Esther zijn voor het werk voornamelijk in het buitenland, maar trouwden in ons prachtige Nederland in bijzijn van hun naasten en enorm gezellige vriendengroep. Dat de zon volop scheen en het weer goed meewerkte was bijzaak, want de dag van Martijn en Esther was mede vanwege de warmte van hun naaste en hun vrienden in één woord: adembenemend! 

De prachtige trouwdag van Martijn en Esther tot op de puntjes te begeleiden en af te stylen was een eer om te doen! Met dank aan topleveranciers voor de geweldige samenwerking:

Trouwlocatie Slot Doddendael, fotograaf Wedding Studios, visagie Indy4you, bloemen Natuurlijk Bloemen, trouwambtenaar Mark van Leeuwen van mooi trouwen, taart Life of Pie Amsterdam, DJ's Bart en Daan en natuurlijk de band Coronas! 

WeddingplannerHamida Hamerslag


WORDS OF THE NEWLYWEDS

"In de voorgesprekken met Hamida hadden we aangegeven dat we graag zelf de planning zouden willen doen. Dit betekende dat Hamida ons draaiboek de laatste week moest overnemen en zelf in haar eigen format gieten. Dit ging erg soepel en gesmeerd.
Toen Hamida onze planning eenmaal had overgenomen heeft ze het laatste contact met alle leveranciers gedaan. Dit ging duidelijk en overzichtelijk. Als bruidspaar was het heerlijk om af en toe alleen een keuze te moeten maken in de laatste week voor de bruiloft en dat Hamida deze vervolgens (in coördinatie met de leveranciers) uitvoerde.

De dag zelf liep precies zoals die gepland was en hier moeten we Hamida voor bedanken. 

Daarnaast is Hamida ook een hartstikke lieve vrouw en waren de bruidsmeisjes helemaal gek met Hamida. Dat kwam tijdens de ceremonie goed van pas toen een van de bruidsmeisjes onrustig werd en Hamida dat snel in de gaten had en haar mee nam om een rondje te wandelen."

Martijn & Esther


F O L L O W  MY  W O R K

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM