Lorenzo & Leticia

Beautiful love garden

Lorenzo en Leticia wilden een bruiloft met heel veel bloemen. De sfeer van binnen moest ook buiten terugkomen en de sfeer van buiten moest naar binnen. Het moest vooral een ongedwongen en relaxte bruiloft zijn met heel veel eten. En wat een prachtige bruiloft was dit! Eten in overvloed, flowers everywhere en met de enorm lieve familie en vrienden is dit een trouwdag geweest die echt iedereen zal bijblijven. En als kers op de taart was er een geweldig optreden van de bekende populaire band: La Rouge! Ja, de voetjes gingen van de vloer.


De trouwceremonie


Weddingcake and sweettable


The newlyweds


Food & chillings


The wedding party - met La Rouge


WORDS OF THE NEWLYWEDS

"Hamida is niet alleen een fantastisch persoon in privé, maar ook op zakelijk gebied zet Hamida zich meer dan 100% in voor haar klanten. Hamida is iemand die inzicht heeft in haar werk en altijd openstaat voor nieuwe ideeën of feedback. Hamida heeft overzicht en biedt 100% kwaliteit. Afspraken komt zij (altijd) na en is iemand die vanaf het begin tot het eind alle puntjes op de i heeft. Hamida voelt en gedraagt zich verantwoordelijk voor haar klanten en haar(jouw) boekhouding tot in de details op orde. Je kan bij wijze van elk moment om een update vragen en zij heeft binnen een dag een recente versie van al je facturen/ afspraken voor je klaarstaan. Hamida is iemand die oog heeft voor detail maar ook kijkt in het grotere geheel. Ze geeft gehoor aan haar klanten maar ook haar leveranciers goed te vriend houdt. 

Mijn partner en ik hebben een hele goede ervaring met Hamida, ze is een top mens en iemand die ordelijk is. Ze is iemand die op haar strepen staat en haar klanten voorop stelt. Dit is wat bruidsparen nodig hebben en wat wij ook aanraden. Ze is eerlijk en integer en stelt privacy zeer op prijs. Niet alleen tijdens het wedding proces loopt het op rolletjes maar de nazorg is ook prima. Hamida is iemand die ook zorg draagt voor alle na- weeën en zich hierbij nog steeds 100% voor jou inzet."


F O L L O W  MY  W O R K

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM