Krishan & Manitsja

Vier de liefde met één groot feest!

Wat een heerlijk stel zijn Manitsja en Krishan! En hun naasten vinden dat ook. Met maar liefst 450 aanwezigen gaven zij één groot trouwfeest. Een groot feest, waarbij er heel veel betrokken leveranciers bij nodig waren. Of het bruidspaar iets heeft gemerkt van de coordinatie of regelwerk ? Nee helemaal niet. Zij hadden alleen oog voor elkaar (wat wil je met zo'n prachtige kersverse bruidje) en stonden regelmatig te swingen op het podium. En zo hoort het, want de liefde moet je uitbundig vieren en dat hebben zij samen met de gasten gedaan.  


WORDS OF THE NEWLYWEDS

"Wij hebben voor onze receptie gekozen voor Hamida als weddingplanner. Vanuit ons perspectief, wilden wij er zeker van zijn dat op deze dag alles naar wens zou verlopen. Je hebt namelijk een groot aantal “leveranciers” (lees: videograaf, fotograaf, decorateur, bediening enzovoort), die je al in een vroeg stadium op de hoogte moet brengen van de plannen. Daarnaast moet je afspraken maken en er moet een draaiboek worden opgesteld. Ook een belangrijk aspect is dat op de grote dag zelf, jij niet aanwezig kunt zijn in de zaal. Mocht je naasten hebben gekozen als ceremonie meesters dan kunnen zij ook niet aanwezig zijn. Iedereen moet namelijk aankleden en klaarmaken om naar het stadhuis te gaan. Het is dan heel erg handig als Hamida alles in de gaten houdt. Wij waren van mening dat we vooral onze familie en vrienden mee moesten laten genieten van het feest, zonder te veel druk op ze te zetten.

In de weken/ dagen voor de receptie zorgt Hamida ervoor dat ze met alle leveranciers heeft afgesproken. Ze gaat persoonlijk langs om kennis te maken. Dit werkt veel beter dan (alleen) telefonisch contact. Ook belt Hamida je regelmatig om het een en ander af te stemmen (ja, zodra je haar nummer ziet dan weet je dat je iets vergeten bent of dat je bepaalde dingen nog niet geregeld hebt ;). Hamida gaat achter je aan en dat waardeerden we ook. Ze zorgt dat je scherp blijft. We vonden het ook super dat ze op het laatste moment voor een aantal personen glutenvrije eten heeft kunnen regelen. Het was één belletje naar Hamida en ja hoor ze regelt het allemaal. 

Op de dag zelf was Hamida op tijd aanwezig. In de zaal heeft ze alles tot in de puntjes in orde gemaakt. Ze heeft zelfs (vanwege disfunctioneren van de schoonmaker van de zaal) de toiletten schoon gemaakt. Gedurende de avond heeft Hamida er goed voor gezorgd dat de draaiboek gevolgd werd. Ook al heb je een draaiboek, is het toch nog fijn als iemand snel kan schakelen bij zaken die niet te voorspellen zijn. Dat heeft Hamida, samen met de familie, perfect opgepakt. Tijdens de avond is Hamida ook een gastvrouw. Continue bezig om alles wat er om je heen gebeurt te stroomlijnen, van de keuken tot klaarzetten van de champagneglazen, de ‘sweet table’ en het allerbelangrijkst het afronden van het feest. Wij hebben totaal geen omkijken gehad naar haar functioneren en konden stress free de dag door. 

Wij zouden Hamida zeker aanbevelen. Hamdia is super enthousiast en denkt altijd mee met wat je wilt. Daarnaast is ze erg flexibel en een super lieverd. Kortom een power vrouw die weet wat ze doet! Wij werken beide full time en konden alleen na werk in de avonduren afspreken. Dit was geen enkel probleem voor haar. Tijdens deze “meeting” kwamen we erachter dat Hamida een echte aanpakster is en je direct wijst op een aantal cruciale punten. Vanwege haar ervaring heeft ze veel aanbevelingen. Op een schaal van 1 tot 10 geven we haar een 10. Na de grote dag schrijft Hamida een beknopte bevindingen rapport van haar afgeleverde werk en diensten, dit geeft haar mate van professionaliteit weer. 

Hamida heeft volledig voldaan aan ons verwachtingen. Ze zorgt ervoor dat alles naar plan verloopt, in de zaal zelf, maar ook in de dagen daarvoor. Zowel voor, tijdens en na je belangrijkste dag staat ze voor je klaar! Misschien is het meest belangrijke voor een bruidspaar dat je geen stress hebt op een dag als deze. Dat je je nergens om druk hoeft te maken is een grote plus en is een investering in Hamida meer dan waard! 

Vanuit ons, keep up the good work en super bedankt dat je hebt bijgedragen aan ons onvergetelijke dag. Wie weet tot ziens en mochten we een groot feest hebben in de toekomst dan weten we bij wie we moeten zijn.

Lots of love,

Krishan & Manitsja"


LETS STAY IN TOUCH