Jevaro & Reena

Het JA woord in een ultieme romantische setting

Trouwen tijdens corona kon alleen in een kleine setting. Maar juist dit maakte de trouwdag van Jevaro en Reena zo bijzonder. Alle woorden, alle handelingen en alle momenten werden hierdoor nog intenser beleefd. Een blijvende herinnering voor het bruidspaar en de gasten.

Met dank aan Virtuoso fotografie voor de foto's


WORDS OF THE NEWLYWEDS

Hamida is ervaren, behulpzaam, meedenkend en pro-actief. Wij hebben een hele fijne ervaring met haar, zeker omdat wij in de corona periode zijn getrouwd heeft onze bruiloft extra aanpassingen en flexibiliteit gevergd. Er moest vaak geschakeld worden met de diensten. Ook hebben wij vaak aanpassingen doen om alles corona-proef te laten verlopen. Hamida heeft ons hierin onwijs goed geholpen en gesteund. Ook op momenten dat wij er doorheen zaten wist zij ons altijd op te vrolijken met haar positieve instelling. Zij heeft ons veel zorgen uit handen genomen en heeft op de grote dag zelf alles in goede banen geleid. Hier zijn wij haar enorm dankbaar voor. Al met al zijn wij ontzettend tevreden en kijken wij terug op een fijne samenwerking. Wij zullen de gezellige gesprekken zeker missen! Hamida is positief en meedenkend, staat altijd klaar voor haar bruidsparen (any-time konden wij haar bellen of een berichtje sturen) en heeft een hand-ons mentaliteit. Lieve Hamida, bedankt voor alles! Je bent een topper.


F O L L O W  MY  W O R K

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM