Mr. & Mrs. Jairam

True love over and over again...

Op een adembenemende locatie ontvingen wij 400 gasten voor een prachtige trouwceremonie o.b.v. een pianist, een uitgebreid buffetdiner, een zelf samengesteld luisterorkest, classy hapjes, swingende band, een podium en dansvloer waar je u tegen zegt, maar het aller- aller-allermooiste op de trouwdag van Shanti en Aniel waren de liefdevolle blikken naar elkaar, de hele dag en avond door... En dat maakte hun trouwdag pas écht compleet!


WORDS OF THE NEWLYWEDS

"In oktober 2016 besloten wij te trouwen in augustus 2017. Met een paar mails en telefoontjes hadden we al gauw onze trouwlocatie, catering en de muziek geregeld. Echter wij wilden veel meer....wij wilden een LED-dansvloer, een sushi bar, een warm buffet bestaande uit 3 keukens, een luisterconcert tijdens het diner, een desserttafel met allerlei fruit en chocolade fontijnen en nog veel meer mooie dingen. Onze grootste zorg was wie op de grote dag alles zou coordineren. Via een goeie vriend van ons zijn we in contact gekomen met Hamida Hamerslag. Wat meteen opviel was haar punctualiteit ! Na ons eerste telefoongesprek dat heel prettig was, besloten Hamida en wij om zaken te doen. In de maanden die daarop volgden, hebben we veel contact met elkaar gehad. Uiteindelijk hadden we 18 verschillende leveranciers en ongeveer 350 gasten voor onze bruiloft. Op de grote dag zelf was Hamida al om 7 uur in de ochtend op pad voor ons en ze heeft door gewerkt tot 3 uur in de ochtend. Zij heeft ons als bruidspaar zoveel mogelijk ontlast en ontzorgd, ze stond te aller tijden voor ons klaar met adviezen en keiharde actie. Voorbeeld : 3 dagen voor onze bruiloft hebben wij een meningsverschil gehad met het barpersoneel dat ingehuurd was. Zij hadden zonder onze toestemming iets teveel prive informatie over ons op social media geplaatst. Wij hebben vervolgens onze opdracht ingetrokken. Hamida heeft in anderhalve dag ervoor gezorgd dat we ander barpersoneel hadden. 2e voorbeeld : de bruidszetel die wij gehuurd hadden, werd vroeg in de ochtend afgeleverd bij de beheerder van de trouwzaal. Toen Hamida ter plekke arriveerde en de bank inspecteerde, bleek die onder de vlekken te zitten en een gat in de rugleuning te hebben. Zij heeft meteen actie ondernomen en ervoor gezorgd dat we via een andere leverancier een mooie zetel hadden voor onze mooie dag. Wij hebben mede dankzij Hamida een geweldig trouwfeest gehad. Hamida....je bent allereerst een Prachtmens en een TOP Weddingplanner !!"


F O L L O W  MY  W O R K

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM