NIEUW: Dé Wedding Workshop

Bridal Brunch & Bubbles

Het leukste dagje uit voor de bride to be! Organiseer jouw bruiloft, samen met jouw hubby, bridalsquad, ceremoniemeester of bestie als een échte pro!

Een leuk dagje uit en bezig zijn met de mooiste dag van je leven, hoe leuk is dat?

Tijdens deze nuttige, inspirerende en gezellige workshop, gaan we het vooral hebben over jouw bruiloft: waar moet je allemaal aan denken, welke vragen stel je aan leveranciers, hoe maak je een programma? Je krijgt alle tips, tricks en geheimen van het planningsproces mee, zodat je op de grote dag niet voor verrassingen komt te staan.

Samen met jouw plus one gaan we:

- het totale weddingplanningsproces door; - een moodboard maken en de styling perfectioneren, - een polscorsage of bruidsboeketje maken; - leren hoe je verschillende stylen dassen kunt strikken; - wimpersextensions en bruidskapsels testen; - het trouwprogramma en het draaiboek maken. En eigenlijk nog heel veel meer.  

En dat doen we natuurlijk onder het genot van een overheerlijke brunch met bubbels!

Je krijgt bij aanvang van de wedding workshop jouw eigen Bridal map met de benodigde documenten en sjablonen. In de lesmap kun jij al jouw ideeën, aantekeningen, knipsels en zelfs offertes van leveranciers in bewaren. De Bridal map neem je na afloop mee naar huis, zodat je verder kunt met het plannen van jouw waanzinnige bruiloft!

Team Bridal Brunch & Bubbles

Het verzorgen van de Wedding Workshop doen wij samen met ervaren trouwpartners met elk hun eigen vakgebied. Meer informatie hierover volgt snel!

Bloemenboog by Hamida

Data, prijzen en locaties

De Bridal Brunch & Bubbles vindt elke LAATSTE zondag van de maand plaats. Respectievelijk in Barendrecht, maar ook op de tofste trouwlocaties door heel het land. Houd onze social media kanalen in de gaten om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn!

Een duo kaartje voor het bijwonen van de Bridal Brunch & Bubbles kost € 99,- per koppel. Dit mag jouw hubby, bestie of ceremoniemeester zijn. Neem je graag een derde persoon mee? Dan kost een kaartje € 29,-

In de prijs zit inbegrepen: alle geheimen omtrent het organiseren van jouw prachtige bruiloft; de brunch, de bubbles, 1 Bridal lesmap per koppel en de bloemstukken van de polscorsages/boeketten.

Omdat wij alle aanwezigen de nodige aandacht willen geven, is er per workshop plek voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden doe je via: info@hamidahamerslag.nl

Volg ons op social media

Lees hier de ervaringen van deelnemers:

Heb je vragen over de Bridal Brunch & Bubbles? 

Neem contact op met

Hamida Hamerslag

06 453 795 31 info@hamidahamerslag.nl

Of stuur een berichtje:

Versturen