De Wedding Business Academy Nederland

DE WEDDINGPLANNERS VAKOPLEIDING, MASTERCLASS EN SEMINARS VOOR STARTENDE EN ERVAREN WEDDINGPLANNERS

Elk bruidspaar is uniek en elke bruiloft is anders. De diversiteit van bruiloften blijft zich ontwikkelen en er wordt steeds meer een beroep gedaan op een passende en vooral professionele weddingplanner. Om die reden ben ik gestart met het geven van opleidingen, masterclasses en seminars aan startende en ervaren weddingplanners.

Na het schrijven van een unieke Weddingplanners Theorieboek en het ontwikkelen van een online leeromgeving voor toekomstige weddingplanners, is de vakopleiding voor weddingplanners geregistreerd bij het CRKBO instelling.

Weddingplanner worden


Tijdens de opleiding leer jij onder andere:

hoe je op professionele wijze bruidsparen ondersteund

hoe je tot op detailniveau een bruiloft organiseert (zonder de details te missen)

hoe jij dé professional van het vak wordt

welke tarieven je als weddingplanner kunt hanteren

hoe je aan jouw klanten komt

hoe je moeiteloos complex logistieke bruiloften begeleid

welke documenten je als weddingplanner allemaal nodig hebt

Meelopen op een echte bruiloft

Indien je kiest voor de vakopleiding VIP traject, dan loop je mee en asstisteer je op één van mijn amazing bruiloften.

Begeleiding, coaching en ontwikkeling

Je leert alle kneepjes van het vak, zodat jij na de opleiding zelfverzekerd aan de slag kan met jouw eigen Wedding Business.

Diploma professioneel Weddingplanner

Na afronding van de vakopleiding, ontvang je bij voldoende resultaat jouw diploma: Professioneel Weddingplanner.

Ervaringen van deelnemers

"De masterclass multiculturele weddingplanning door Hamida Hamerslag was geslaagd! Ik heb deelgenomen aan haar eerste editie. We hebben het gehad over verschillende vraagstukken binnen de multiculturele weddings in Nederland. Het was een sessie waarin je alle vrijheid hebt om uitgebreid je vragen te stellen en samen te sparren over ons mooie vakgebied: weddingplanning! We hebben daar via gevarieerde 'point of views' naar gekeken. Hierdoor was het vandaag extra interessant en leerzaam."

Semih Gürbüz

Eigenaar @ Kismat Party

"Erg leerzame masterclass! Geen vraag is te gek en de ins en outs van het weddingplannen worden met volledige transparantie gedeeld. Mooi om te zien met hoeveel enthousiasme deze masterclass door Hamida wordt gegeven. Ook de gastsprekers waren een waardevolle aanvulling deze dag. Echt een aanrader "

Sara Kidane

startende

"Hamida is een lieve en krachtige vrouw die op familiaire manier te werk ging. Ik had meteen het gevoel alsof ik naast een oud bekende zat er wij lekker een middagje gingen sparren samen. Zij besprak de ins & outs van het vak en gaf zij tips over de bijzonderheden rondom multiculturele bruiloften. Over een tijdje mag ik meelopen met een bruiloft van Hamida, ik kijk hier enorm naar uit en ben haar ook dankbaar voor deze kans. Deze masterclass biedt dus veel meer dan alleen 1 middag sparren; ik heb hierdoor goede kennis opgedaan in theorie en mag ook meekijken in de praktijk! Nogmaals bedankt Hamida, voor jouw tijd energie en gezelligheid!"

Myrthe Jolie Oosterink

Eigenaresse @ Celebrate Life Now

Voor meer informatie bezoek de website via onderstaande button:
www.weddingbusinessacademy.nl

Heb je vragen over de vakopleiding, masterclass of seminar? 

Neem contact op met

Hamida Hamerslag

06 453 795 31 info@hamidahamerslag.nl
Of stuur een berichtje:
Versturen