Wedding
planning tips

Welkom bij de blog! Geniet van een mix van tips, verhalen en inspiratie.


Get in the wedding planning mood


Ik snap echt he-le-maal dat je soms-absoluut-totaal-geen-zin-meer-hebt in het verder organiseren van je wedding.

Dat is niet gek als je al honderd jaar vanuit huis zit te werken, sommige tijdelijk de rol van juf of meester op zich moet nemen én dan ook nog eens die MEGA onzekerheid door die freakin-vervelende-corona-maatregelen.

I GET YOU & I GOT YOU.

Dus speciaal voor jou: some awesome tips om weer helemaal in wedding mood te komen. 

Date night!

Plan een date night met jouw mister lovah. Trek je mooiste jurk aan, doe een make-up tutorial, bestel een compleet diner voor thuis en vergeet de kaarsjes niet. Benut deze avond meteen om de openingsdans te oefenen. RO-MAN-TIEK AL-OM!

Breakfast in bed

Gun jezelf (daarna) een uitgebreid ontbijt op bed. Gewoon omdat het kan.

Bridal lingerie

Bestel verschillende setjes lingerie voor onder jouw trouwjurk. Dan kan je alvast op je gemak kijken wat je het prettigst vindt.

PS: dubbelcheck de retourpolicy!

Wie de schoen past...

Ditzelfde kun je doen met schoenen. Bestel en retourneer net zolang totdat je dé perfecte trouwschoenen hebt gevonden (deze kreeg ik onlangs mee van een andere bruid, haar gang stond vol met schoendozen, oeps!)

Ook hier geldt: dubbelcheck de retourpolicy!

Love shoot

Plan een fotoshoot in voor jou en jouw verloofde. Een leuke gelegenheid om je lekker op te tutten. En het is altijd fijn om mooie foto's van jou en jouw geliefde te hebben. 

Leuke bijkomstigheid: je kan meteen je poses oefenen! 

PS: voor een loveshoot op locatie, kun je o.a. terecht bij Raúl Neijhorst

Start with cake

Blokker een moment in je agenda, om weer verder te gaan met het plannen van je bruiloft. En haal een 1 persoons taartje van Vanilla Bourbon in huis. Een kopje van je favoriete koffie of thee erbij en go for it!

PS: Het taartje is gevuld met mousse en witte chocolade, een exclusieve trend in patisserie. Heb je meteen een tasting te pakken, superhandig!

Groom thing!

Huur de trouwauto die jullie in gedachten hebben. Of een look-a-like. Bezoek daarmee nog een keer de trouwlocatie of ga ermee naar de loveshoot. Ga met z'n tweetjes op een roadtrip. Lekker chill saampjes op pad.

Online bridalshower

Vraag jouw maid of honour om een (online) bridal shower te organiseren. Compleet met een borrel/bites box, een dresscode, thema, spelletjes en natuurlijk cadeau's voor de bride to be!

More tips!

Wil jij dit soort handige berichten vaker zien?Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Veel liefs, Hamida 


MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF:
ontvang handige tips waar je écht iets aan hebt.

Hi lovebirds,

wat leuk dat je komt kijken!

Mijn man wordt soms gek van mij… Elke keer na een prachtige bruiloft of een prachtige trouwjurk, vraag ik hem steeds weer: “Babe, zullen we voor de gein nog een keer trouwen?” Drie keer raden wat zijn antwoord is: “Neeeheee, babe…” Hè jammer nou. Lees hier meer over mij en mijn werk. En ja, bij elke bruiloft piek ik toch weer een traantje weg... 

Lees verder over mij


LETS GET SOCIAL ON SOCIAL:

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM