Words of the newlyweds... It was an honour to be a part of your beautiful day. Thank you. x

Ricardo & Janine

Wij kregen per toeval Hamida als weddingplanner, maar het was meteen een goede match. Na de eerste afspraak met haar hadden we al direct een idee hoe de grote dag er ongeveer zou gaan verlopen. Met haar assistentie konden wij juist de details regelen. Wij zijn dan ook erg blij dat Hamida er voor ons was.

Ali & Ramona

awesome person an an amazing weddingplanner hamida!! She understands, is very flexible and takes all the pressure off you. She doesnt complain about anything and works with what she has and is able to turn everything into a fairy tale. Im so glad i had her to save my wedding 4 weeks before my last wedding planner stopped and im so happy to have met her because she is an awesome soul

D&R

Hamida is een leuke en spontane vrouw met een engelengeduld en een “hands-on” mentaliteit. Niets is haar te gek en over the top. Mede door haar hebben wij een droombruiloft gehad! Zij heeft alles in het werk gesteld om ons te ontzorgen en heeft de verschillende (10+) leveranciers aangestuurd en afspraken met hen gemaakt. Ook het maken van meerdere draaiboeken en seatingplans (naar aanleiding van onze steeds veranderende wensen) deed ze met alle liefde en toewijding. 

Danny & Loes

Hamida is onze ceremoniemeester geweest en heeft op de dag van de bruiloft gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld werd en gestyled was en ons alles uit handen genomen. Ze had het allemaal onder controle en mijn ouders/tantes waren dol op haar! ;-) We hadden geen betere ceremoniemeester kunnen hebben! Veel dank en liefs!

Safiek & Samantha

Hamida is creatief, ze zit vol met ideeën (veel elementen van onze bruiloft heeft zij bedacht). Ze zorgt dat alles goed en op tijd word geregeld. Hamida heeft op de dag zelf ook onze bruiloft gecoördineerd. Ze was zelfs eerder dan ik op de locatie en ze ging later weg. We hebben echt van onze bruiloft en de gasten kunnen genieten. Ik had me geen betere weddingplanner kunnen wensen!! Ze doet haar werk met passie en dat hebben wij in alles terug kunnen zien. Nogmaals dank voor wat je mogelijk hebt gemaakt op onze mooie dag. You are the best !!!!!

Martijn & Esther

Toen Hamida onze planning eenmaal had overgenomen heeft ze het laatste contact met alle leveranciers gedaan. Dit ging duidelijk en overzichtelijk. Als bruidspaar was het heerlijk om af en toe alleen een keuze te moeten maken in de laatste week voor de bruiloft en dat Hamida deze vervolgens (in coördinatie met de leveranciers) uitvoerde. De dag zelf liep precies zoals die gepland was en hier moeten we Hamida voor bedanken. 

Angela & Paul

Wat een topdag hebben wij beleefd op 29 juni. In de voorbereiding was Hamida ons klankbord. Ik had zelf een plaatje in mijn hoofd en Hamida heeft dit verder uitgewerkt en vooral uitgevoerd. Mijn green/gold/rose wedding met vetplantjes en eucalyptus (heel heel veel eucalyptus) wasbest een uitdaging... Ik als controlefreak vond het best lastig om mijn dag uit handen te geven maar ik zou alles zo weer toevertrouwen aan Hamida! Alles klopte en alle gasten dachten dat ze gekloond was, ze was 'all over the place'. Zag dingen die anderen misten en zorgde goed voor ons als bruidspaar en als middelpunt van onze dag. Een topper is het ! 1000x dank Hamida ! xxx

Lorenzo & Leticia

Hamida is niet alleen een fantastisch persoon in privé, maar ook op zakelijk gebied zet Hamida zich meer dan 100% in voor haar klanten. 

Mijn partner en ik hebben een hele goede ervaring met Hamida, ze is een top mens en iemand die ordelijk is. Ze is iemand die op haar strepen staat en haar klanten voorop stelt. Dit is wat bruidsparen nodig hebben en wat wij ook aanraden. Ze is eerlijk en integer en stelt privacy zeer op prijs. Niet alleen tijdens het wedding proces loopt het op rolletjes maar de nazorg is ook prima. Hamida is iemand die ook zorg draagt voor alle na- weeën en zich hierbij nog steeds 100% voor jou inzet.

Aniel & Shanti

Via een goeie vriend van ons zijn we in contact gekomen met Hamida Hamerslag. Wat meteen opviel was haar punctualiteit! In de maanden die daarop volgden, hebben we veel contact met elkaar gehad. 
Uiteindelijk hadden we 18 verschillende leveranciers en ongeveer 350 gasten voor onze bruiloft. 
Op de grote dag zelf was Hamida al om 7 uur in de ochtend op pad voor ons en ze heeft door gewerkt tot 3 uur in de ochtend. Zij heeft ons als bruidspaar zoveel mogelijk ontlast en ontzorgd, ze stond te aller tijden voor ons klaar met adviezen en keiharde actie. Wij hebben mede dankzij Hamida een geweldig trouwfeest gehad.
Hamida....je bent allereerst een Prachtmens en een TOP Weddingplanner !!

Krishan & Manitsja

Hamida heeft volledig voldaan aan ons verwachtingen. Ze zorgt ervoor dat alles naar plan verloopt, in de zaal zelf, maar ook in de dagen daarvoor. Zowel voor, tijdens en na je belangrijkste dag staat ze voor je klaar! Misschien is het meest belangrijke voor een bruidspaar dat je geen stress hebt op een dag als deze. Dat je je nergens om druk hoeft te maken is een grote plus en is een investering in Hamida meer dan waard!  

Ook belt Hamida je regelmatig om het een en ander af te stemmen (ja, zodra je haar nummer ziet dan weet je dat je iets vergeten bent of dat je bepaalde dingen nog niet geregeld hebt ;). Hamida gaat achter je aan en dat waardeerden we ook. Ze zorgt dat je scherp blijft. We vonden het ook super dat ze op het laatste moment voor een aantal personen glutenvrije eten heeft kunnen regelen. Het was één belletje naar Hamida en ja hoor ze regelt het allemaal. 

Kevino

Professional in alle opzichten. Hele fijne samenwerking en let goed op details bij de wensen van bruidspaar. Zoekt alles tot in de puntjes voor je uit en houdt alles bij. Een woord voor haar. FANTASTISCH. Bedankt voor de fijne samenwerking.

P & R

Bij onze eerste gesprek klikte het meteen. Hamida dacht altijd met ons mee en was heel goed bereikbaar voor vragen.
Voor de bruiloft had Hamida al netjes kennis gemaakt met alle leveranciers. Tijdens onze bruiloft heeft Hamida veel uit handen genomen. Als bruidspaar konden wij lekker genieten van onze feest. Wij zijn erg blij dat we voor Hamida hebben gekozen als ceremoniemeester.


Dear clients, thank you for choosing me for your outstanding celebration! x

Brenda

Aawwhh mevrouw ben zo blij dat u mijn droom waar kon maken ben zo blij dat u alles zo perfect gedaan heeft heel erg bedankt - Brenda

Timo & Fie

Mijn man en ik hebben 2 kinderen en allebei een drukke fulltime job. Via kennissen kwamen wij bij Hamida Hamerslag terecht. Ze kon vrij snel bij ons thuis terecht voor een kennismakingsgesprek en hadden meteen een klik. 
Hamida heeft ons uitstekend geholpen met het bedenken van onze thema en de hele voorbereiding. Ze kwam 's avonds na werktijd bij ons langs om alles te bespreken en ze hield ons tussentijds goed op de hoogte via de mail en telefonisch via whatsapp. Ik kon ons gezin rustig voorbereiden, de gasten werden opgevangen door Hamida. Het was heerlijk om niets te doen, ook mijn broers en zussen hoefden niks te doen, omdat alles werd geregeld door Hamida. 

Heel erg bedankt voor al je hulp en inzet, Hamida!

Groetjes,
Timo en Fie

Timo & Fie

In één woord fantastisch! Dank je wel voor het organiseren van een onvergetelijke dag! Timo

S & S

Hamida is een fabulous weddingplanner!
Ze denkt goed mee. Ze is altijd bereikbaar.
Heeft oog voor detail. Ze is pas tevreden als alles perfect geregeld is! Als je Hamida als weddingplanner neemt hoef jij je nergens druk over te maken. Ze regelt alles. 
Het enige waar jij je zorgen over hoef te maken is welke jurk/pak je kiest!

Op de dag zelf zorgt ze dat alles goed verloopt zonder dat jij daar iets van merkt!

Wil jij een onbezorgde bruiloft. Kies dan voor Hamida

V & R

Wij zijn getrouwd op een groot weiland. Een bruiloft met kerkdienst, familie en s'avonds een grote tent, tafels met veel eten, een zelfgemaakte biertab enz... Met andere woorden een regelbruiloft...... Vanaf het moment dat wij Hamida leerde kennen, voelde het meteen goed en heeft ze ons enorm geholpen! Wij zijn erg blij dat wij Hamida als weddingplanner hadden. Ga zo door Hamida
Liefs van V&R

Ben Huijskes

De positieve energie en gedrevenheid van Hamida staat in mijn geheugen gegrift. Enige jaren geleden heeft zij voor de organisatie waar ik directeur van was een kerstevent met een uitgebreide kerstgeschenken markt voor ongeveer 500 medewerkers georganiseerd. Ieder jaar rond kerst denk ik daar met veel genoegen aan terug. De positieve reacties van de medewerkers was hartverwarmend. Ik weet zeker dat zij met haar positieve energie en warme aandacht en intresse voor mensen nog vele fantastische feesten kan en gaat organiseren. Heel veel succes Hamida.

Lees alle reviews op

* Wij staan bekend om onze discretie en geheimhoudingsplicht. Om die reden publiceren wij niet alle weddings & events. 


F O L L O W  MY  W O R K

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM