Welkom,
WAT leuk dat je ER BENT! 

 

Weddingplanner, wedding designer of professioneel ceremoniemeester:

Everything we do, we do it with love!

Organiseren en coördineren is ons vak. En met meer dan 12 jaar ervaring nemen wij alle zorgen uit handen. 

Zoals het begeleiden van de meest prachtige bruiloften tot aan het organiseren van waanzinnige celebrations. Het werk dat we leveren, is meer dan werk alleen. Elke wedding of celebration hoe groot of klein dan ook, werken wij met precisie uit. Wij zijn echt, wij zijn creatief en werken persoonlijk. En dit doen wij vol overgave, met passie en vooral met liefde. 


BEHIND THE SCENE

Afhankelijk van de soort en grootte van een bruiloft of celebration, stellen wij met uiterste zorg een team samen die achter de schermen én tijdens de grote dag ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

V.l.n.r.: Hamida, Fice, Demy en Maurice.


OVER HAMIDA HAMERSLAG 

Hamida is een gediplomeerde weddingplanner en staat in de top 3 van de Master of Professional 2018. Elk aspect van een Wedding of Celebration oefent zij uit met volle toewijding, enthousiasme en precisie tot het ultieme droomplaatje is bereikt. Zij is in bezit van certificaten en diploma’s om het vak met alle recht uit te oefenen en is aangesloten bij het instituut Weddingplanners International.

Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag is een fullservice bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren en coördineren van bijzondere, multiculturele, unieke en exclusieve Weddings & Celebrations. Destination Weddings zijn op aanvraag.

Ik ben Hamida Hamerslag, 36 jaar, drie prachtige kinderen van 16, 15 en 5 jaar en getrouwd met mijn soulmate. Kan je je voorstellen dat ze thuis gek worden van mij? Na het zien van mindblowing bruidsjurken, een romantische ja-woord of een spectaculaire openingsdansje, vraag ik mijn man na elke bruiloft weer; “Babe, zullen we voor de fun nog een keer trouwen?” Drie keer raden wat het antwoord dan is… “Neeeheee, beeeeb….” – hè, jammer nou…

Met het organiseren ben ik altijd bezig geweest. Zolang dat mijn geheugen terug gaat... Of het nu een kinderfeestje was, een verjaardag of een zakelijk event: ik wilde altijd een vinger in de pap hebben. En maar goed ook, want hierdoor het enorm veel ervaring op gedaan in elke branche én voor verschillende doelgroepen.

Ruim 12 jaar geleden verzorgde ik, naast mijn fulltime baan, verschillende zakelijke events en particuliere celebrations. Omdat ik het te druk kreeg met organiseren, nam ik in 2016 ontslag. Eén van de beste keuzes ever, want sindsdien kan en heb ik me volledig bezig gehouden met het verzorgen van de meest waanzinnige Weddings & Celebrations. En daar word ik echt blij van: mensen een fantastische dag bezorgen! Waar ik nog meer blij van word? Mijn gezin (plagen), chocola en cosy nights. Eigenlijk nog heel veel meer, maar dat wordt een hele waslijst... 

Leuk dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen. Can't wait to meet and talk to you! 


" SPREAD LOVE WHEREVER YOU GO,
COZ THATS THE ONLY THING THAT KEEPS OUR WORLD TOGETHER "IN DE MEDIA

Hamida op TV

De Nieuwe Maan: Interculturele bruiloften

Bij FUNX FM

Lees het artikel: Het huwelijksaanzoek

Bridal Brunch & Bubbles, krijg tips van een pro

The Perfect Wedding

Gespot: de Bridal Brunch & Bubbles!


AANGESLOTEN BIJ:

Weddingplanner Hamida Hamerslag
professioneel ceremoniemeester bruilloft


F O L L O W  MY  W O R K 

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM