Welkom

Wat leuk dat je hier bent!


Ik ben Hamida Hamerslag en help aanstaande bruidsparen met het realiseren van hun droombruiloft. Lees meer hieronder.

Ik ben een trotse 1982-er, heb drie prachtige kinderen van 20, 19 en 9 jaar en getrouwd met mijn soulmate. Kan je je voorstellen dat ze thuis gek worden van mij? Na het zien van mindblowing bruidsjurken, een romantische ja-woord of een spectaculaire openingsdans, vraag ik mijn man na elke bruiloft weer; “Babe, zullen we voor de fun nog een keer trouwen?” Drie keer raden wat het antwoord dan is… “Neeeheee, beeeeb….” – hè, jammer nou…

Met het organiseren van evenementen ben ik altijd bezig geweest. Zolang dat mijn geheugen terug gaat... Of het nu een kinderfeestje, een verjaardag of een zakelijk event was: ik wilde altijd een vinger in de pap hebben. Tel daarbij op dat ik uit the middle van een multiculturele samenleving kom.

Mijn beste vriendinnen zijn (sinds jaar en dag) Antilliaans, Marokkaans, Surinaams, Hindoestaans en Pakistaans. Omdat ik altijd nieuwsgierig ben geweest naar de religies, rituelen en tradities vanuit verschillende landen, resulteerde dit altijd tot boeiende gesprekken, voornamelijk met de ouders.

En ik je kan vertellen: een bruiloft is niet zomaar een bruiloft.

Er komen families en vrienden bij elkaar die elkaar jaren niet hebben gezien,

er worden banden gemaakt en versterkt, 

er worden herinneringen gemaakt.

De ceremonies en rituelen hebben allemaal een betekenis,

en worden vanuit het hart uitgevoerd.

 And I love every part of it!

Het is dus echt niet gek dat ik crazyyyy ben op (multiculturele) bruiloften.


Mijn heden en verleden bij elkaar genomen, maakt dat ik met hart en ziel een bruidspaar kan bijstaan staan op hun grote dag. Het is een part of me, het is waar ik vandaan kom en waar ik zoooo mega trots op ben.


" SPREAD LOVE WHEREVER YOU GO,
COZ THATS THE ONLY THING THAT KEEPS OUR WORLD TOGETHER "WAT IK VOOR BRUIDSPAREN DOE

Inmiddels werk ik 7 jaar als fulltime weddingplanner en heb ik meer dan 50 Weddings & Celebrations mogen verzorgen voor diverse culturen, voor de meest uiteenlopende bruiloften. Waarvan 1 op het mooie Curaçao. 

Ik organiseer en creeër bruiloften waar het bruidspaar gelukkig van wordt en coordineer als professioneel ceremoniemeester bruiloften die precies verlopen, zoals bruidsparen dit voor ogen hebben.

Bekijk mijn diensten hier


WAT MIJN BRUIDSPAREN ZEGGEN 

Mijn bruidsparen omschrijven mij als een weddingplanner met de Westerse punctualiteit en de multiculturele finesse. Die ik met hart en ziel bijstaan op hun grote dag. By heart, with a smile. Die een dosis vrolijkheid en positiviteit meebrengt.

Bekijk hier alle reviews.


IN DE MEDIA

Op TV

De Nieuwe Maan: Interculturele bruiloften

Bij FUNX FM

Lees het artikel: Het huwelijksaanzoek

Bridal Brunch & Bubbles, krijg tips van een pro

The Perfect Wedding

Gespot: de Bridal Brunch & Bubbles!


AANGESLOTEN BIJ:


Contact


Wat ontzettend leuk dat je de tijd hebt genomen om meer over mij en mijn werk te weten te komen. Heb je hulp nodig of wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Ik kijk er al naar uit jullie te spreken!

Veel liefs,
Hamida

Contact opnemen

06 453 795 31 info@hamidahamerslag.nl


Bedrijfsgegevens

KVK nummer:
64883620

Vragen & Boekingen
Aantal gasten
0-50
50-100
100-200
200+


F O L L O W  MY  W O R K 

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM