The best time to celebrate is whenever you can.


En dat vind ik dus ook! Mijn team en ik worden steeds vaker gevraagd voor het organiseren, stylen en/of begeleiden van Celebrations, zoals: verjaardagen, babyshowers, doopfeestjes, jubilea en zakelijke events. 
Bekijk ze hieronder.

Veel liefs!

Brenda's sweet sixteen

Met alle liefde werken we aan onze prachtige weddings en events. Zo ook aan de amazing Sweet Sixteen party van de allerliefste Brenda.
Het begin van meisje naar vrouw werd volgens Zuid-Amerikaanse traditie uitbundig gevierd. Op en top gestyled, compleet verzorgd en vol prachtige tradities. Wij hadden de eer om elk aspect van dit evenement tiptop te coördineren en te begeleiden. 

Jarig en gedoopt

That calls for an celebration! 
En het was er niet zomaar eentje... Op en top gestyled en papa en mama hadden speciaal voor hun kleine meid, alle leadzangers van Official Cache Royal ingehuurd!

Het was geweldig om dit event samen met partner Maurice tot op de puntjes te begeleiden. Maar het leukste was toch het moment dat de jarige even bij iedereen langs ging, om te kijken of iedereen het naar zijn/haar zin had, geweldig!

Timo & Fi

Totally Ibiza!

Geen externe locatie, maar gewoon thuis in de achtertuin. Een mega make-over compleet gestyled alsof je in Ibiza bent. Heel veel cocktails, een vette DJ, fingerfood, crazy fotobooth, Ibiza feathers en tattoos... Er was 1 motto: what happens in this garden, stays in this garden. Need I say more..?

September 2016

Trouwbeurs 

Weddings & Events

Wij zijn bezig bijtjes... Als we maar even niks te doen hebben, verzinnen we wel iets wat te maken heeft met Weddings. Zo organiseerden wij in 2016 een ontzettend gave en unieke trouwbeurs in het prachtige Event Center Dordrecht. Met live entertainment, meer dan 20 standhouders én een live proposal! We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

* Wij staan bekend om onze discretie en geheimhoudingsplicht. Om die reden publiceren wij niet alle weddings & events. 

You may also like this:

Reviews Tips & Tricks


LETS STAY IN TOUCH

De privacy van onze klanten en hun gasten hebben wij hoog in het vaandel staan. De foto's die gepubliceerd zijn, is met toestemming gepubliceerd. Mocht je er ongewenst toch tussen staan, stuur dan een berichtje naar: info@hamidahamerslag.nl 

© Copyright Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag  |  De Wedding Workshop |  Masterclass multiculturele weddingplanning | KvK: 64883620  | Algemene voorwaarden | Privacystatement |  Ontwerp & realisatie: MM